Zorgvilla’s

zorgvilla ontwerpII

Een adembenemend uitzicht over de polder. Genieten en op kracht komen gaat hier vanzelf. Vakantie vieren met alle zorgfaciliteiten die u nodig heeft. Oud-Bommenede start binnenkort met de bouw van zeventien zorgvilla’s. Voor een zorgeloze vakantie boordevol zorg. Bij de inrichting is in ieder detail rekening gehouden met uw behoefte aan zorg. Een uniek gezondheidsconcept van grote waarde. Geniet hier van aandacht en zorg tijdens een onvergetelijke vakantie of investeer in één van de buitenkansen met een heel gezond rendement.

 

zorgvilla eerste foto

Zeventien zorgvilla’s vormen een uniek gezondheidsconcept

Warmte, empathie, respect en werkelijke aandacht. De zeventien zorgvilla’s dragen stuk voor stuk bij aan het unieke concept van Résidence Oud-Bommenede. Hierbij is er aandacht voor beleving van de villa zelf én van haar prachtige omgeving. Ook is er aandacht voor zorg, wat de basis is van het ontwerp van de villa. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een bijzonder gedetailleerde afwerking, drempelloze overgangen en een vrij uitzicht over het landschap maakt dat u zich hier omringd voelt door zorg, aandacht en kracht.

zorgvilla tweede foto

Behoefte aan (mantel)zorg tijdens uw vakantie?

Uw villa is volledig uitgerust om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Als in een warm bad, stapt u hier in een oase van vitaliteit, volledig voorzien van alle mogelijke praktische- en mantelzorg. Informeer naar uw mogelijkheden voor mantel-, pré- of postoperatieve zorg en ontdek de mogelijkheden voor een zorgeloze vakantie: 0111-691367.

zorgvilla derde foto

Informatie aanvragen zorgvilla’s

 

plattegrond