Bouw zorgvilla’s start binnenkort!

zorgvilla ontwerpII

Een adembenemend uitzicht over de polder. Genieten en op kracht komen gaat hier vanzelf. Vakantie vieren met alle zorgfaciliteiten die u nodig heeft. Oud-Bommenede start binnenkort met de bouw van zeventien zorgvilla’s. Voor een zorgeloze vakantie boordevol zorg. Bij de inrichting is in ieder detail rekening gehouden met uw behoefte aan zorg. Een uniek gezondheidsconcept van grote waarde. Geniet hier aandacht en zorg tijdens een onvergetelijke vakantie of investeer in één van de buitenkansen met een heel gezond rendement.

 

zorgvilla eerste foto
Zeventien zorgvilla’s vormen een uniek gezondheidsconcept
Warmte, empathie, respect en werkelijke aandacht. De zeventien zorgvilla’s dragen stuk voor stuk bij aan het unieke concept van Résidence Oud-Bommenede. Aandacht voor beleving, van de villa zelf én haar prachtige omgeving, en aandacht voor zorg liggen ten grondslag aan het ontwerp. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een bijzonder gedetailleerde afwerking, drempelloze overgangen en een vrij uitzicht over het landschap maken dat u zich hier omringt voelt door zorg, aandacht en kracht.

zorgvilla tweede foto
Behoefte aan (mantel)zorg tijdens uw vakantie?
Uw villa is volledig uitgerust om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Als in een warm bad, stapt u hier in een oase van vitaliteit, volledig voorzien van alle mogelijke praktische- en mantelzorg. Informeer naar uw mogelijkheden voor mantel-, pré- of postoperatieve zorg en ontdek de mogelijkheden voor een zorgeloze vakantie: 0111-691367.

 

Op zoek naar een gezond rendement?

Stap in het unieke gezondheidsconcept van Résidence Oud-Bommende en deel in het zeer gezonde rendement. Een concept van grote waarde. Villa’s uitgerust en toegepast voor een zorgeloze vakantie. Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek of informeer naar het uitstekende rendement: 0111-691367.

Informeer direct naar de unieke mogelijkheden en blijf als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

 

plattegrond