Marianne Ketting

Marianne Ketting

 

Ik ben een enthousiast en positief ingesteld mens. Ik voel mij begaan met mijn medemens en de wereld waarin wij leven. Een ontmoeting met Nelson Mandela was hierin mijn persoonlijk inspiratiebron. Ik heb geleerd dat ieder mens bijzonder is en dat je het recht hebt om te stralen en te zijn wie je bent. Een onvoorwaardelijke les die bepalend is geworden in mijn leven.

Als ik verlang naar rust en ordening van mijn gedachten en gevoelens dan geeft wandelen mij het gevoel van “de vrije adem”. Ruimte en relativeren met respect voor mijzelf en de wereld waarin ik leef.
In mijn zoektocht naar “iets anders” viel de combinatie van mijn wandelpassie en mijn werk op zijn plaats. Niet binnen in een kantoorruimte een gesprek voeren maar buiten in de vrije lucht.
Wandelcoachen leek hier door zelfs meer dan een vanzelfsprekende uitkomst.In 2011 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf in training en coaching, Wandelcoaching Schouwen-Duiveland.
Eind 2013 is er een uitbreiding van het metaforisch werken binnen het Wandelcoachen ontstaan, spiegelen met honden. Honden reageren op elkaar maar ook op ons vanuit een basiscommunicatie in uitstraling en gedrag. Hun reactie op ons gedrag is puur en werkt als spiegel waardoor eigen processen inzichtelijk worden.

Graag wil ik u laten ervaren dat de elementen van de natuur  u terug brengen naar de essentie van ons bestaan zowel in vaste vormen van gesteente als de omgeving, tot de onvoorspelbaarheid van het weer.

www.wandelcoachingsd.nl