Judith Pilger

Judith Pilger

 
Ik woon samen met mijn vriend John in de mooie Zeeuwse badplaats Renesse. Na een aantal jaren fulltime in loondienst te hebben gewerkt kwam ik er achter dat ik eigenlijk te weinig dingen deed die ik leuk vond. Daardoor voelde ik mij niet energiek en gezond. Ik ben een bewustwordingstraject gestart waarin ik ontzettend veel heb geleerd over een evenwichtiger en vitaler leven waarbij je gelukkig bent en dit ook uitstraalt naar andere mensen. Een leven waarin je zelf de touwtjes in handen hebt en je goed voor jezelf zorgt. Daar heb ik zelf in 2010 heel bewust voor gekozen. Dit wil ik anderen ook graag laten ervaren. Mijn passie is mensen in aanraking te brengen met cruciale zaken om gezond te blijven: gezonde voeding, beweging, ontspanning, positief denken en een zinvol leven. Mijn visie is dat al deze zaken nodig zijn om een blijvende verandering in je leefstijl te bewerkstelligen en vol te houden. Je zit gewoonweg veel lekkerder in je vel en boordevol energie!

Mijn specialisatie is Puur gezonde voeding. Dit is voeding waar het lichaam optimaal op functioneert en ons zowel geestelijk als lichamelijk in balans brengt en houdt.

Ik ben Gewichtsconsulente, Natuurvoedingsadviseur, Stresscounselor en heb hiermee de opleiding Vitaliteitcoach afgerond in 2012. Met deze opleidingen en met mijn eigen ervaring kan ik mensen integraal, samen met het professionele en bevlogen team therapeuten en vrijwilligers, adviseren en begeleiden naar een gezonde leefstijl.